Individueel Cameratoezicht

Camera’s schrikken af
Video-observatie is de meest proactieve manier van terreinbeveiliging en het beveiligen van winkels, musea, sporthallen, autobedrijven, scholen en andere instellingen en bedrijven. Het schrikt indringers niet alleen af als een gebouw of terrein vol hangt met camera’s, mochten ze het toch wagen binnen te dringen, kunnen de daders duidelijk worden vastgelegd en zelfs door middel van een luidspreker worden toegesproken. ‘Hé jij daar, met die rode broek en groene trui, wegwezen!’ Honderd procent zeker dat een indringer die met zo’n precieze beschrijving wordt aangesproken, meteen de benen neemt. Zo treft u dus de beste voorzorgsmaatregelen tegen inbraak en voorkomt u dat er schade wordt aangericht.

Verdachte beelden? Actie!
De beelden die de vaste en/of beweegbare camera’s maken worden fulltime bekeken in de toezichtcentrale van Jong Beveiliging. Die toezichtcentrale wordt 7 dagen per week, 24 uur per dag bemand door ervaren centralisten. Met behulp van geavanceerde software analyseren zij de beelden en ondernemen actie als dat nodig is. Denk aan het inzetten van een surveillant of hulpdienst bij een calamiteit.

Beheer
De beveiligingscamera’s aan uw gebouw of terrein kunnen natuurlijk voor veel meer dan alleen beveiligingsdoeleinden worden ingezet. Ook op het gebied van terreinbeheer zijn ze op een nuttige manier te gebruiken. Denk daarbij aan het beheer van de afvalstromen, toegangsbeheer, controleren of uw terrein er netjes bij ligt, op de beelden terug kunnen zien wie een schade heeft veroorzaakt en dat gebruiken als bewijsmateriaal om het zo te kunnen verhalen bij uw verzekering.

Live View
Iedereen die een camerasysteem heeft dat is aangesloten bij onze toezichtcentrale kan deelnemen aan Live View. Dit is een samenwerkingsverband tussen particuliere alarmcentrales en de Politie. Via Live View kan de politie rechtstreeks meekijken en direct overgaan tot actie. In onze toezichtcentrale worden camerasystemen gemonitord. Wanneer ergens een alarm afgaat, bekijken onze centralisten de beelden om de situatie in te schatten. Is sprake van een noodsituatie? Dan stuurt de centralist de beelden rechtstreeks door naar de meldkamer van de Politie.

Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen? Neemt u dan nog vandaag contact op.

Beveiliging

Beveiliging

Verkeersregelaars

Verkeersregelaars

Video & Service centrale

Video & Service centrale

Personenalarmering

Personenalarmering

Nieuwsbrief

Jong beveiliging

Aambeeld 7B
1671 NT Medemblik (NL)

T: + 31(0) 227 76 00 00
E: info@jongbeveiliging.nl

K.v.k. 54995914
Ministerie van Justitie
ND 3679