Tijdelijk Cameratoezicht

Helaas ontstaat jaarlijks nog steeds behoorlijk wat schade door inbraak, diefstal en vandalisme. Dit kost niet alleen veel geld en frustratie, het zorgt er ook voor dat bedrijfsprocessen vertraging oplopen. Tijdelijke beveiliging van Jong Beveiliging biedt hierin de oplossing.

Onze geavanceerde beveiligingssystemen bieden de mogelijk om uw terrein, object of pand tijdelijk te beschermen tegen ongewenst bezoek. Denk bijvoorbeeld aan een bouwplaats, een leegstaand pand of woning die in een verkooptraject zit. Wij kunnen u voorzien van camerabewaking, alarmsystemen en bijbehorende alarmopvolging.

Live View
Iedereen die een camerasysteem heeft dat is aangesloten bij onze toezichtcentrale kan deelnemen aan Live View. Dit is een samenwerkingsverband tussen particuliere alarmcentrales en de Politie. Via Live View kan de politie rechtstreeks meekijken en direct overgaan tot actie. In onze toezichtcentrale worden camerasystemen gemonitord. Wanneer ergens een alarm afgaat, bekijken onze centralisten de beelden om de situatie in te schatten. Is sprake van een noodsituatie? Dan stuurt de centralist de beelden rechtstreeks door naar de meldkamer van de Politie.

Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen? Neemt u dan nog vandaag contact op.

Beveiliging

Beveiliging

Verkeersregelaars

Verkeersregelaars

Video & Service centrale

Video & Service centrale

Personenalarmering

Personenalarmering

Nieuwsbrief

Jong beveiliging

Aambeeld 7B
1671 NT Medemblik (NL)

T: + 31(0) 227 76 00 00
E: info@jongbeveiliging.nl

K.v.k. 54995914
Ministerie van Justitie
ND 3679